Dinamo vine joi la Târgu Jiu pentru a-și lua revanșa

Dinamo va veni din nou la Târgu Jiu pentru meciul din play-off-ul Cupei României, cu ACS  Viitorul Târgu Jiu. Partida va avea loc joi, de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Cu această ocazie Ovidiu Burcă vrea să-și ia revanșa în fața lui Florin Stîngă după jocul din campionat, disputat tot la Târgu Jiu, în care s-au impus gazdele.

Cele două echipe s-au întâlnit în etapa a 3-a a actualului sezon de Liga 2, iar echipa lui Florin Stîngă a câștigat cu 2-0. Acum, înaintea duelului din Cupa României, Ovidiu Burcă a promis că Dinamo va arăta altfel și că va fi un raport de forțe echilibrat în comparație cu meciul trecut.  Dinamo a mai crescut în joc, a dat din nou asigurări Ovidiu Burcă, antrenorul bucureștenilor declarând că accederea în grupele Cupei României este un obiectiv clar al clubului.

Burcă nu-și face iluzii la un succes total în Cupa României, dar vrea evoluții cât mai bune din partea jucătorilor săi și un parcurs cât mai lung. ”Întâlnim o echipă de Liga 2 care a început foarte bine acest sezon, o echipă puternică, va fi un moment al adevărului. I-am întâlnit la începutul campionatului, au câștigat, dar de atunci și până acum am progresat. Pentru Dinamo, Cupa României este foarte importantă, tradiția ne obligă să mergem mai departe. Ar fi hazardat să spun că este un obiectiv Cupa României, dar vom lua meci cu meci. Obiectivul principal este să construiesc o echipă competitivă, altcineva care ar fi venit să spună că vrea să promoveze și să câștige Cupa României, cred că ar făcut niște afirmații mai mult pentru suporteri, emoționale. Eu știu care sunt obiectivele noastre, Cupa României rămâne un obiectiv important al clubului”, a declarat Ovidiu Burcă pentru liga2.ro înaintea meciului de la Târgu Jiu.

Meciul din cupă se dispută joi seara și va fi transmis în direct la Tv de toate televiziunile sportive deținătoare de drepturi în Cupa României.

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: