Baschetbalistul Alex Berca s-a izolat la ţară cu handbalista Iryna Zinatulina

Doi dintre sportivii CSM Târgu Jiu, baschetbalistul Alex Berca şi handbalista din Ucraina, Iryna Zinatulina, s-au izolat împreună la ţară, la bunicii gorjeanului. Cei doi continuă să se antreneze şi aşteaptă cu nerăbdare reluarea întrecerilor.

Căpitanul echipei de baschet a clubului CSM Târgu Jiu, Alex Berca, s-a retras la casa bunicilor de la țără, împreună cu Iryna Zinatullina, componentă a echipei de handbal senioare a CSM Târgu Jiu. Baschetbalistul a dezvăluit cum trece peste perioada de izolare și pauza forțată din campionat. „Perioada de izolare o petrec la țară împreună cu prietena mea și bunicii mei. Este mult mai bine aici față de situația de la oraș. Activitate rurală, muncă frumoasă și aer curat, plus timpul petrecut cu familia”, a povestit căpitanul baschetbaliştilor, precizând că se şi antrenează şi aleargă zilnic pentru a se menţine în formă: „Am reușit să îmi fac niște greutăți aici la țără. Am improvizat pentru antrenamentele de forță, iar alergatul este la ordinea zilei. Am reușit să structurez împreună cu Ira câteva programe de antrenament și ne antrenăm împreună până vom afla o decizie concretă a federațiilor de baschet și handbal. Am vorbit și cu antrenorul și cu colegii de echipă. Cel mai important este să ne menținem cât se poate de mult condiția fizica, dar, foarte important, lucrăm și la partea psihică”.

Berca a mai precizat pentru site-ul oficial că timpul liber îl petrece muncind în curtea bunicilor dar lucrează şi la un panou de baschet pentru a avea și un minim de aruncări.

Vizualizări: 1,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: