Baschetul devine cel mai iubit sport la Târgu Jiu

Energia Târgu Jiu a făcut istorie în EuroChallenge. În faţa a aproape o mie de spectatori, baschetbaliştii au eliminat Le Mans şi s-au calificat în Final Four, după un succes la o diferenţă de 15 puncte. Fotbaliştii de la Pandurii au ţinut să îi felicite.

Performanţă istorică reuşită marţi seara de Energia Târgu Jiu. La prima participare în cupele europene, baschetbaliştii gorjeni au acces în Final Four-ul EuroChallenge. La egalitate după primele două meciuri cu Le Mans, trupa lui Constantinides a făcut senzaţie în disputa decisivă.

În al treilea sfert, gazdele au avut o evoluţie excelentă şi s-au impus cu 24-13. Gorjenii au menţinut ritmul ridicat până la final. Milosevic și Glyniadakis, cu câte un double double, au adus o victorie uriașă în fața echipei din Hexagon, cu 79-64. Pentru Energia, urmează marea confruntare cu Trabzonspor, din semifinalele competiției.

Felicitaţi de panduri

Baschetbaliştii de la Energia au fost felicitaţi pentru performanţă de Pandurii, care la rândul lor au ajuns în premieră în finala unei cupe. „Baschetbaliştii Energiei Târgu Jiu ţin şi ei să facă istorie pentru judeţul nostru. După ce anul trecut au câştigat Cupa României, Darby, Troupe şi ceilalţi băieţi de toată lauda au parte de un parcurs absolut FABULOS în EuroChallenge.... Vorbim despre o performanţă de vis, o performanţă absolut uluitoare, una reuşită în premieră de o echipă din România”, este o parte din mesajul celor de la Pandurii.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: