Bătaie între jucători! Antrenorul Energiei: E inacceptabil!

Partida dintre Energia Târgu Jiu şi CSM U Oradea s-a încheiat cu o victorie pentru gorjeni, dar şi cu o bătaie în toată regula între baschetbalişti. Antrenorul cipriot Antonis Constantinides spune că este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat şi l-a apostrofat pe Glyniadakis. De asemenea, antrenorul speră că acesta nu va fi suspendat pentru că asta ar fi o lovitură pentru echipa de baschet. Elevii lui Cosntantinides vor întâlni marţi seara la Târgu-Jiu, de la ora 19:00, echipa italiană Enel Brindisi şi are nevoie de toţi jucătorii.

Cu mai puţin de două minute înainte de final, după o aruncare de trei puncte reuşită de Karpelesz, Glyniadakis a acuzat o lovitură la nivelul feţei şi s-a repezit la Pantic, care a căzut pe parchet. În ajutorul pivotului orădenilor au sărit căpitanul Subotic, dar şi ceilalţi jucători ai oaspeţilor, iar încăierarea a devenit generală. Spiritele s-au calmat după intervenţia arbitrilor şi antrenorilor. În urma incidentului, Subotic, Patic şi Glyniadakis au fost eliminaţi, iar Aktas şi Paşca au fost sancţionaţi cu fault antisportiv. În final, Energia s-a impus cu 89-74 şi rămâne în cursa pentru calificarea în playoff. La finalul meciului, antrenorul Energiei, Antonis Constantinides, a declarat că este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat pe teren. Situaţia generată de jucătorul oaspeţilor, Pantic, dar şi reacţia lui Glyniadakis, a fost criticată de antrenorul Energiei: “Încă o dată, este inacceptabil ceea ce a făcut Pantic şi faptul că Glyniadakis a reacţionat. Am vorbit la final cu jucătorul meu şi mi-a spus „coach, era să mă omoare”. I-am explicat că nu este o reacţie normală, însă era deja prea târziu“. Constantinides se teme că, în urma raportului făcut de arbitri şi observator, Glyniadakis ar putea fi suspendat. Pentru antrenorul cipriot al Energiei, o eventuală suspendare a pivotului grec ar însemna o lovitură grea pentru Energia: “Glyniadakis este puterea noastră! Cred că pedeapsa deja primită este suficientă pentru că ambii jucători au fost eliminaţi din meci”.

COMPETIŢIE

Astăzi, Energia, deja calificată în play-off-ul competiţiei, întâlneşte echipa Enel Brindisi, la Târgu Jiu. Antrenorul Antonis Constantinides vrea victoria pe teren propriu. Există însă şi o motivaţie financiară: “Există motivaţie şi la acest meci, există un bonus financiar, o primă. Jucătorii primesc bani dacă înving, sunt bonusuri pentru fiecare victorie din EuroChallenge”.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: