Bătaie la Novaci

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

În dimineaţa zilei de 21.11.2010, ora 07:30, Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în piaţa oraşului Novaci a avut o altercaţie între mai multe persoane.

Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că  George P., de 34 ani, din oraşul Novaci şi Radu Ş., de 34 ani, din comuna Baia de Fier, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au avut un conflict verbal. La un moment dat, George P. l-a lovit pe Radu Ş. .

Pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit faptul că această altercaţie a fost generată de neînţelegeri apărute între cei doi, în timp ce, împreună cu alte persoane, participau la jocuri de noroc.

Pentru faptul că au participat la jocuri de noroc - altele decât cele autorizate potrivit legii - de natura să lezeze bunele moravuri, poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională cu amendă în cuantum de 1.000 lei a lui George P., Radu Ş. şi Daniel T., de 32 ani, din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, altercaţia fizică dintre George P. şi Radu Ş. face obiectul unei cercetări penale, poliţiştii întocmind dosar penal care, la finalizarea cercetărilor, va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propuneri legale.

Biroul de presa IPJ Gorj

 

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: