Bătaie pe Cardoso! E dorit în România, Ucraina şi Rusia

Dupa capitanul Pintilii, un alt pandur e gata sa-si faca bagajele. Brazilianul Cardoso e dat ca si transferat in Ucraina dar gorjenii neaga tranzactia. „Sunt mai multe echipe interesate de el dar inca nu am batut palma cu niciuna”, spune presedintele Parvulescu. Pandurii ar fi incantati sa obtina 700 de mii de euro pe Cardoso.

Presa centrală anunţa luni seara oficial transferul lui Cardoso în Ucraina la Volin Luţk pentru 700 de mii de euro. Pandurii neagă însă tranzacţia dar admit că sunt mai multe echipe care şi-au arătat interesul pentru fundaşul brazilian.

Se duce în ţară sau spre Est-

După aproape 5 ani la Tg-Jiu, Cardoso ar putea să-şi facă bagajele. De el s-au interesat două echipe din liga 1 dar şi câteva din Rusia şi Ucraina. Site-ul GSP anunţa chiar transferul sigur al lui Cardoso în Ucraina la Volin Luţk pentru 700 de mii de euro. Gorjenii neagă însă informaţia. „Am citit şi eu când m-am întors din Portugalia, era bine să fie adevărat. Suma era foarte bună pentru clubul nostru. Din păcate vă spun că, în ciuda faptului că există interes pentru el din ţară şi străinătate, nu s-a finalizat absolut nimic. Sunt doar simple speculaţii care mă surprind şi pe mine. Au fost doar discuţii telefonice, s-au interesat de preţul jucătorului dar lucrurile au rămas doar la acest stagiu”, spune Eugen Pârvulescu care admite astfel că pandurii sunt dispuşi să se despartă de brazilian. „Orice jucător e de vânzare, cred că din lume, şi Messi dacă vrem să-l cumpărăm noi sau altcineva se poate. Să nu se interpreteze totuşi că Cardoso ar fi pus pe lista de transfer, asta e greşit. Totul e negociabil, noi cerem o sumă, se ajunge până la urmă la un numitor comun, să fie şi clubul mulţumit şi jucătorul mulţumit.”

„Şi-a făcut datoria”

Numele de Alexandre Cardoso s-a identificat cu Pandurii în ultimele sezoane. Şi asta pentru că, alături de Mingote, Cardoso e cel mai longeviv stranier al pandurilor. A jucat 100 de meciuri în tricoul gorjenilor în liga întâi în 4 sezoane şi jumătate de la sosirea de la Estrela Amadora. Practic Cardoso şi Mingote sunt ultimii mohicani din contingentul de portughezi şi brazilieni sosiţi la Pandurii în ianuarie 2008. „Cardoso e un jucător foarte bun chiar dacă în acest retur a avut evoluţii oscilante. E un jucător profesionist de care nu putem vorbi decât frumos. Bineînţeles Carlos Cardoso şi-a făcut datoria cu prisosinţă aici şi până când apare o ofertă serioasă e jucătorul nostru”, mai adaugă Pârvulescu.

1 – milion de euro e cota fundaşului de 27 de ani pe transfermarkt.de

4 – ani şi jumătate au trecut de la sosirea lui Cardoso la Pandurii, doar el şi Mingote supravieţuind din invazia de portughezi din ianuarie 2008

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: