Arestat pentru că şi-a omorât fratele

Un bărbat din Târgu-Jiu riscă ani grei de închisoare după ce şi-a omorât fratele. Evenimentul s-a întâmplat în apartamentul unui bloc de pe strada Castanilor din Târgu-Jiu, chiar în locuinţa victimei. Cei doi fraţi au consumat împreună băuturi alcoolice şi de la simple discuţii legate de moarte mamei lor au ajuns să se certe. Fără să stea prea mult pe gânduri Vasile Ungureanu a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele. Acesta a fost dus imediat la spital de nişte apropiaţi ai agresorului, însă medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.

Constantin Ungureanu de 60 de ani şi fratele său Vasile, de 52 de ani s-au întâlnit vineri seara în apartamentul victimei din strada Castanilor. Soţia şi copiii acestuia s-au stabilit în comuna Târgu-Logreşti. Cei doi au purtat discuţii despre mama lor, care a decedat în urmă cu puţin timp. Cunoştinţele celor doi spun că cearta ar fi pornit de la moştenire. Discuţiile dintre cei doi au avut loc după ce aburii alcoolului îşi făcuseră de cap în mintea lor, iar la un moment dat Vasile Ungureanu a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe fratele său.

A ajuns prea târziu la spital

Câţiva apropiaţi ai agresorului au fost cei care l-au dus pe Constantin Ungureanu cu o maşină particulară la spital. „Fratele victimei stă în concubinaj cu bunica mea. A fost pe la nea Costică şi apoi a venit la noi şi ne-a spus că la înjunghiat. Am venit repede aici şi l-am găsit pe fratele lui jos pe hol. Era conştient când am ajuns noi. L-am luat într-o pătură şi l-am dus cu maşina la spital. Nu ştim ce s-a întâmplat între ei şi de ce s-au certat. Existau ceva discuţi legate de moarte mamei lor. Nu consumau băuturi alcoolice, nu s-au certat niciodată până acum. Nu ştiu acum de ce au băut şi de ce au ajuns aici”.

Victima a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu în şoc hemoragic şi a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.

La scurt timp de la producerea omorului, agresorul a fost depistat de poliţişti pe o stradă din Târgu-Jiu şi l-au condus la secţia de poliţie pentru declaraţii. Acesta nu a comentat nimic din cele întâmplate.

Anchetatorii au demarat imediat investigaţiile pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care Constantin Ungureanu a fost omorât cu sânge rece chiar de fratele său. Vasile Ungureanu a fost reţinut pentru 29 de zile şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, faptă pentru care riscă până la 25 de ani de închisoare.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: