Bătrân de 65 de ani găsit mort în curtea casei

Un bătrân de 65 de ani din comuna Licurici a fost găsit mort în curtea casei de către vecini. Bărbatul era căsătorit şi are un singur copil însă la momentul decesului familia nu era în gospodărie. Din primele cercetări, se pare că bărbatul a decedat în urma unui accident vascular. Familia bărbatului se va ocupa de înmormântare.

Aurel Şerban a fost găsit mort chiar în curtea casei din satul Licurici. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, era pensionar şi avea o singură fată care nu locuia în aceeaşi casă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp astfel că cel mai probabil moartea acestuia a survenit în urma unui accident vascular. „Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constat că bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp, aşa că nu poate fi vorba de o moarte suspectă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Medicina Legală pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Primarul comunei Licurici, Liviu Doru Drăgulescu, a precizat că Aurel Şerban era un bărbat la locul lui, era pensionar, dar locuia singur. „Nea Relu, aşa îi spuneam, avea familie, era căsătorit, are şi o fată, dar locuia singur. Oricum, familia se va ocupa de înmormântare. Cel mai probabil a decedat în urma unui accident vascular, nu se pune problema de altceva, el era un om paşnic”, a spus Liviu Doru Drăgulescu, primarul comunei Licurici.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: