Medic gorjean rănit grav în accident

Trei medici de la Spitalul Judeţean Târgu Jiu au fost implicaţi, sâmbătă, într-un accident rutier în comuna Scoarţa. În maşină se aflau Daiana Brânzan - director medical la Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu, Bogdan Niculescu - medic la secţia Ortopedie şi Camelia Firoiu - medic la Anatomopatologie, iar maşina era condusă de soţul Cameliei Firoiu. Daiana Brânzan a fost grav rănită aflându-se în prezent la un spital din Bucureşti, cu leziuni la cap. Accidentul a fost provocat de un tânăr imprudent din Târgu Jiu.

Ziua de sâmbătă a fost una de cumpănă pentru cei trei medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce maşina în care se aflau a fost izbită din plin de un alt autoturism. Accidentul s-a produs în localitatea Scoarţa, la intersecţia drumurilor naţionale DN 67 şi DN 67B. Oamenii legii spun că de vină pentru producerea accidentului este un tânăr care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului se pare că un tânăr în vârstă de 25 de ani din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe drumul naţional DN 67, localitatea Scoarţa, la intersecţia cu drumul naţional DN67B, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de deplasare, a intrat în coliziune cu autovehiculul condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani din Târgu Jiu. În urma impactului, o pasageră din cel de-al doilea autovehicul a suferit leziuni, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.  

Directoarea Brânzan, internată la Bagdasar  

Medicii Bogdan Niculescu şi Camelia Firoiu şi soţul acesteia au scăpat cu leziuni minore. Daiana Brânzan, director medical la SJU Târgu Jiu, a suferit însă leziuni destul de grave la cap, drept pentru care a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti. „Doamna director Brânzan se afla în spatele maşinii. În urma impactului, s-a lovit de tetiera din faţă, la nivel frontal. Din cate am înţeles, acum este bine, vorbeşte. Ceilalţi trei au avut probleme minore şi nu a fost nevoie de internare”, a precizat Tiberiu Tătaru, directorul SJU Târgu Jiu.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: