Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bătrân păcălit de trei indivizi

Un bătrân de 79 de ani din Novaci, județul Gorj, a fost păcălit de trei indivizi, cu suma de 3.500 de lei. Cei trei au fost luni acasă la acesta și i-au propus să monteze scocuri la locuință. Au montat doar o parte din jgheaburi, au luat suma de 3.500 lei şi, sub pretextul că merg să cumpere materiale, au părăsit locuința și nu s-au mai întors.

Polițiștii i-au identificat pe cei trei într-o mașină în care mai era o a patra persoană. "Ca urmare a unor acţiuni organizate pe raza judeţului Gorj, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat, la scurt timp de la sesizare, pe raza localităţii, un autoturism în care se aflau 4 persoane cu vârste cuprinse între 28 si 45 de ani. Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat faptul că aceste persoane erau cele bănuite de comiterea infracţiunii de înşelăciune", arată IPJ Gorj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. (A.M.)

Vizualizări: 1,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: