Bătrână de 80 de ani, rămasă pe drumuri după ce casa i-a luat foc

O bătrână de 80 de ani, din comuna Vladimir, a rămas sub cerul liber după ce locuința a fost mistuită de flăcări, miercuri dimineață. Focul a pornit de la sobă, iar femeia nu era în casă în acel moment. Ea locuiește singură, soțul a murit în urmă cu câțiva ani și doar o soră îi mai trecea pragul.

Femeia a rămas fără un acoperiș deasupra capului chiar în pragul iernii. Locuiește în satul Frasinu din Vladimir. Casa nu mai poate fi locuită, iar bătrâna va ajunge, cel mai probabil, în grija rudelor. „Nu avea nimeni grijă de ea. Am văzut focul de dimineață și au sunat vecinii la pompieri”, ne-a spus o vecină. „Noi nu știm de la ce a pornit focul. Am auzit că a făcut focul în sobă și de acolo a luat foc. Ea nu are pe nimeni. Soțul i-a murit de câțiva ani. În urmă cu ceva timp, i-a mai ars și un șopru. Noi am încercat să dăm o mână de ajutor, dar acoperișul luase foc tot. Bătrâna era în curte”, a susținut un alt localnic.

Două echipaje de pompieri de la Secția din Turceni au intervenit pentru stingerea vâlvătăii. A ars acoperișul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătrați, obiecte de mobilier și haine.

Galerie foto


Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: