Bătrână găsită în stare de putrefacţie în apartament

O bătrână a fost găsită decedată în locuinţa sa din Târgu Jiu. Femeia nu a mai fost văzută de câteva săptămâni, astfel că vecinii au anunţat dispariţia acesteia. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, dat fiind faptul ca uşa apartamentului era blocată. Trupul femeii a fost găsit în stare de putrefacţie. Urmează ca poliţiştii să stabilească cauza survenirii decesului.

Paulina Belgiu în vârstă de 79 de ani nu avea familie şi locuia singură într-un apartament situat lângă Autogara Târgu Jiu. Cei care au anunţat dispariţia femeii au fost chiar vecinii de bloc. „De două săptămâni n-a ieşit pe afară, n-am văzut-o. Ne-am alertat şi am vrut să vedem ce s-a întâmplat. Într-adevăr ce am bănuit noi s-a adeverit. Era moartă în casă”, a declarat Rodica Novolan, vecină a femeii decedate.     

Poliţiştii au cerut sprijinul pompierilor deoarece uşa de la apartamentul femeii era blocată. Reprezentanţii Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Gorj au intrat pe una dintre ferestrele apartamentului situat la etajul doi folosind o scară. Au fost nevoiţi să poarte mască de gaze, dat fiind faptul că trupul femeii intrase în putrefacţie. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă. Urmează ca oamenii legii să stabilească cauzele decesului.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: