Bătrână salvată de jandarmii montani. Detalii șocante!

O bătrână de 81 de ani din comuna Runcu mai este în viață doar datorită jandarmilor montani de la Postul Montan Local. Femeia, care cel mai probabil nu mai răspunde de acțiunile sale, plecase de acasă și a fost găsită de jandarmi la marginea unei păduri, plină de apă și târându-se pe pământ. Familia sa nici măcar nu remarcase că bătrâna nu mai este în preajma gospodăriei.
Detaliile descoperirii bătrânei din satul Bîlta, așa cum sunt prezentate de jandarmi, sunt cu adevărat șocante. Au găsit-o sâmbătă, aproape de miezul nopții, în zona împădurită situată pe raza localității Arcani. Au sesizat faptul că în apropierea DN 67 D "se vede o siluetă care se târa pe coate și genunchi și care părea a fi a unei persoane", se arată în comunicatul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Gorj.
Bătrâna nu prezenta urme de lovituri sau vătămări corporale însă era udă și plină de noroi și nu știa cine este și unde se află, au mai comunicat jandarmii gorjeni. "Neputând comunica cu persoana vârstnică care menționa în permanență să fie ridicată în pridvorul casei să intre în cameră, care nu conștientiza faptul că se află la liziera pădurii, jandarmii montani au luat legătura cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Arcani, care s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana în cauză", au  mai spus jandarmii gorjeni.
Domiciliul bătrânei se afla la circa 5-6 km de zona în care a fost găsită. Rudele femeii, care nici nu sesizaseră că dispăruse, au mulțumit jandarmilor pentru că au salvat-o pe bătrână.

Vizualizări: 1,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: