Viteza şi beţia au făcut noi victime pe şosea

Două accidente grave au avut loc pe şoselele din Gorj în minivacanţa de 1 mai, fie pe fondul consumului de alcool, fie din cauza vitezei excesive.

Un bărbat din Petrila şi-a petrecut ziua de 1 mai pe patul de spital. Omul a fost victima unui accident de circulaţie provocat de un prieten care s-a urcat băut la volan. Maşina cu care cei doi se deplasau s-a oprit într-un stâlp de pe marginea centurii municipiului Târgu Jiu.

Cei doi bărbaţi de 37 respectiv 39 de ani, ambii din localitatea Petrila, plănuiseră să-şi petreacă ziua de 1 mai la nişte rude la Târgu Jiu. Înainte de a pleca la drum bărbatul de 39 de ani a băut câteva pahare. Deşi era ameţit bine de băutură, omul s-a urcat la volan. Accidentul a fost inevitabil. „A fost o curbă deosebit de periculoasă, am intrat cu viteză şi am pierdut controlul volanului şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus conducătorul auto. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că bărbatul băuse zdravăn, având o alcoolemie  de 1,05 grame/l în aerul expirat. Prietenul său a ajuns la spital cu multiple traumatisme la nivelul corpului.

Accident mortal la Plopşoru

Un accident tras parcă la indigo a avut loc cu o seară înainte în localitatea Plopşoru. Un autoturism în care se aflau cinci tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, toţi din localitatea Turceni,s-a oprit în stâlpul de pe marginea drumului. Din nefericire însă în acest caz pasagerii nu au avut norocul celor din Petroşani. Un tânăr aflat pe bancheta din spate a murit, iar alţi doi se află în stare gravă la spital. Şoferul este în afara oricărui pericol, dar s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: