Mort după ce l-a strivit propria Dacie

Un bătrân de 76 de ani din Târgu Jiu a murit ieri după-amiază, după ce autoturismul pe care încerca să îl repare în propria gospodărie s-a prăbuşit peste el. Nimeni nu ştie cum s-a produs nenorocirea, mecanicul de ocazie neputând fi salvat nici măcar de echipele de prim-ajutor sosite la faţa locului imediat cum au fost solicitate.

Gheorghe Stoichiţoiu a fost găsit sub propria maşină de către soţia sa, care, panicată, a sunat imediat la 112, câte un echipaj de la Ambulanţă şi Pompieri sosind la locul incidentului. Vecinii bătrânului au aflat şi ei ce s-a întâmplat, însă nimeni nu a putut să îi vină acestuia în ajutor, maşina fiind mult prea grea. „Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Acum un an de zile a murit soţul meu, apoi fiul şi acum şi vecinul. Nu-mi vine să cred că se întâmplă aşa ceva. Eram un om aşa de harnic şi de muncitor. Tot timpul făcea câte ceva prin gospodărie pe aici”, spunea, cu lacrimi în ochi, una dintre vecinele celui decedat.

Curioşii s-au strâns imediat la faţa locului pentru a afla ce s-a întâmplat, însă regretele erau prea târzii pentru readucerea la viaţă a bătrânului. Sergentul Stanciu Stanciu, din cadrul ISU Gorj, spune că bărbatul deja decedase în momentul în care echipele de intervenţie au sosit la locul faptei. Pompierii au ridicat maşina cu mâinile pentru a scoate de sub ea trupul neînsufleţit, nicio altă persoană neîncercând până atunci să îl ajute în vreun fel pe Stoichiţoiu. Din primele informaţii reiese că acesta nu îşi asigurase suficient de bine autoturismul atunci când a decis să se bage sub el, bătrânul fiind strivit de sutele de kilograme care s-au prăbuşit dintr-o dată.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, Poliţia deschizând o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: