Un rottweiler a băgat spaima în târgujieni

Locuitorii din Strada Zambilelor sunt îngroziţi. Asta de când unul dintre locatarii din zonă a decis să amenajeze un spaţiu pentru câinele pe care îl deţine, în faţa blocului. Oamenii susţin că animalul  reprezintă un pericol pentru zecile de copii care locuiesc în zona respectivă.

Câinele de rasă, un rottweiler, este ţinut de către proprietar într-un spaţiu îngrădit doar cu un gard. Oamenii sunt terifiaţi numai la gândul că oricare dintre copiii care locuiesc pe Strada Zambilelor riscă să fie muscat de acest animal. Mai mult decât atât, oamenii susţin că proprietarul animalului nu deţine autorizaţie de construcţie pentru spaţiul cu pricina. „Suntem foarte supăraţi, ne este teamă pentru copiii noştri, câinele este un adevărat pericol. Câinele are în jur de un an, este deja periculos. Mă mir că proprietarii nu ţin cont de faptul că în această zonă sunt copii mici care pot să bage mânuţele printre gard, mai ales că, din câte ştiu, au şi ei doi copii, gemeni. Nici autorizaţie de construcţie nu au pentru ţarcul în care ţin câinele”, a spus una dintre mamele supărate.

Reprezentanţii Primăriei spun că vor efectua verificări pentru a stabili dacă proprietarul animalului deţine sau nu autorizaţie de construcţie pentru spaţiul folosit. “Nu ştiam de această situaţie, ne vom deplasa la faţa locului. Cel mai probabil nu există nici o autorizaţie pentru această construcţie. Dacă vom constata că bănuielile noastre se adeveresc, îl vom sancţiona pe proprietarul animalului, acesta riscând o amendă de până la 100 de milioane de lei vechi”, a precizat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: