Bază materială extinsă la Liceul Tehnologic Turceni

Contextul unei societăți digitalizate impune adaptarea factorilor implicați în procesul instructiv-educativ la actualele conditii. Astfel, joi, 1 aprilie, au fost preluate de la sediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj 68 de laptopuri, achiziționate prin intermediul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, de către directorul Liceului Tehnologic Turceni, prof. Manolache Mihai și coordonatorul de grant, prof. Trașcă Elisabeta. Aceste device-uri vor fi date gratuit în folosință elevilor de liceu care nu dispun de echipamente electronice proprii (desktop, laptop, tabletă), pentru a le permite participarea la activități de învățare ce au componentă digitală sau la activități de învățare online. Laptopurile vor fi distribuite cu prioritate elevilor din categorii dezavantajate, conform criteriilor stabilite în mod transparent.

În cadrul aceluiași proiect, ROSE, implementat la Liceul Tehnologic Turceni începând cu 1 octombrie 2018, au fost realizate achiziții privind dotarea amfiteatrului și a 4 cabinete școlare cu echipamente IT – table interactive, videoproiectoare, multifuncționale, laptopuri, sisteme audio - precum și cărți de specialitate, hărți, instrumente geometrice.

Actualilor și viitorilor elevi ai Liceului Tehnologic Turceni le sunt asigurate condițiile unui învățământ de calitate, în care tradiționalul se îmbină cu modernul, pentru a obține un act educațional eficient.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: