Beat criţă a intrat cu maşina în gard

Luni seara, la orele 23:55, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de M.D., din oraşul Rovinari, cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident de circulaţie, în comuna Negomir.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele cercetări constatându-se că M.D., de 31 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Negomir, din direcţia Turceni în direcţia Rovinari, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Totodată, persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesteia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: