Beată și fără permis la volan

O tânără de 24 de ani din Rovinari a făcut isprava vieții sale, după ce s-a urcat băută la volan și a condus o mașină prin oraș fără să aibă permis de conducere. Când era mai fericită că nu e nimeni care s-o tragă pe dreapta, șoferița de ocazie s-a trezit în fața sa cu un agent de la rutieră, care i-a cerut să oprească, după care a pus-o să sufle în fiolă.

Aparatul etilotest a arătat  o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce i-a pus pe gânduri și pe agenții rutieri. Aceștia  au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Nu este singura care s-a urcat la volan după ce a tras la măsea, la Padeș niște tineri din comuna mehedințeană Florești oprindu-se cu mașina în care se aflau într-un gard al unei localnice. Șoferul autoturismului consumase și el alcool și evident că nu a mai avut cum să meargă drept pe drum. „În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi distrugere”, a menționat IPJ Gorj.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: