Becali a dezvăluit de ce nu au avut Pandurii şanse în litigiul cu Dinamo

Gigi Becali a dezvăluit azi faptul că preşedintele celei mai importante comisii de la LPF, cea pentru doluţionarea litigiilor, Valentin Cocean,este un apropiat al clubului Dinamo fiind asociat la firma de avocatură a soţiei lui Nicolae Badea, preşedintele clubului Dinamo.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lansat azi un atac la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, pe care îl acuză de influenţarea deciziilor luate de comisiile pe care le are în subordine şi pe conducătorii acestora că au parti pris-uri cu unii conducători de cluburi. "Care comisii sunt independente? Spun eu independenţa comisiilor. Cocean (Valentin Cocean, preşedintele Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor) ăla este asociat cu nevasta lui Nicu Badea (preşedintele CA al FC Dinamo), are firmă de avocatură, aşa e de independent...”, a spus Becali dezvăluind că şeful uneia dintre cele mai importante comisii poate oricând favoriza pe Dinamo în litigiile cu alte cluburi.
Valentin Cocean este preşedintele CSL care a judecat şi cazul celebru de acum  al transferului lui Ilie Iordache de la Dinamo la Pandurii în acest litigiu clubul gorjean fiind obligat la plata a un milion de euro către dinamovişti deşi a demonstrat în instanţa civilă că nu are nici un fel de datorie către jucător şi acesta nu putea pleca liber de contract.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: