Reținut după ce a furat două biciclete

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, oamenii legii bănuind că ar fi autorul a două furturi de bicicletă. 

Poliția Târgu-Jiu a fost sesizată de către un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă, pe care o lăsase asigurată cu un sistem tip cablu de balustrada blocului de reședință.

Tot la aceeași dată, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă pe care o lăsase neasigurată în scara blocului, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din  municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: