Berca (PDL): Desemnarea mea este soluţia pentru Târgu Jiu

Partidul Democrat Liberal a prezentat vineri candidatul pentru primăria Târgu Jiu. Este vorba despre Eduard Berca, directorul unei societăţi de asigurări din Târgu Jiu. Berca are 43 de ani şi crede că este soluţia pentru Târgu Jiu. Acesta se bazează pe experienţa sa în conducerea unor firme, dar şi pe echipa de consilieri locali. PDL  a ţinut la mare secret candidatul, iar „surpriza“ a fost pe măsură judecând după un sondaj al UCB, unde Berca avea 0% intenţie de vot. Interesant este că aşa necunoscut cum e, Berca a ieşit mai bine decât preşedintele Nicolae Daviţoiu în sondajele PDL. 

Florin Cârciumaru a aflat încă unul dintre contracandidaţii săi la alegerile din 10 iunie. Este vorba despre Eduard Berca. Acesta pare să înţeleagă că este aproape imposibil să-l învingă la vot pe Florin Cârciumaru (USL), dar speră să schimbe culoarea în Consiliul Local. Berca spune că în acest moment consilierii locali votează cum dictează Cârciumaru. „Desemnarea mea este o soluţie bună pentru Târgu Jiu. Mi-aş propune ca temă de bază, în cazul în care voi fi ales, să reconsiderăm poziţia consilierilor locali, poziţia Consiliului ca for deliberativ, care în acest moment este o masă de vot. În majoritate consilierii, fără ai noştri, votează tot ce li se pune pe masă de primarul Cârciumaru“, a declarat Berca. Acesta se bazează pe experienţa sa de manager şi activitatea de la firma de asigurări. „O muncă de genul acesta presupune, idei, muncă, inovaţie şi vă dau cuvântul meu de onoare şi de manager că noi ca echipă suntem printre cei mai creativi din ţară. Societatea care o reprezint este pe locul 1“, a precizat candidatul PDL. Acesta promite parcuri industriale şi parteneriate publice private.

Daviţoiu, sub Berca în sondaje

PDL a sondat mai multe persoane pentru primăria Târgu Jiu. Printre acestea se numără Horaţiu Gorun, Nicolae Cilibiu, secretarul partidului, Vasile Picioruşi, director RAR sau preşedintele PDL Târgu Jiu Nicolae Daviţoiu. Presa a dezvăluit la un moment dat o serie de sondaje făcute de PDL, în care Daviţoiu avea 3 procente. Interesantă a fost declaraţia acestuia de la lansarea lui Eduard Berca. A spus că Berca a ieşit mai bine decât el în sondaje. Mai mult cu 3 procente. „Trebuie să lăsam la o parte orgoliile. Eu am spus mereu, cine va ieşi cel mai bine în sondaje va candida. Dacă vi-l prezentăm pe domnul Berca Eduard înseamnă că dânsul a ieşit cel mai bine în sondaje şi are profilul potrivit. Este greu de crezut că promovam un candidat lipsit de şanse. Am ieşit cu 2-3 procente sub domnul Berca Eduard“, a mărturisit Daviţoiu.

COMPETIŢIE

Florin Cârciumaru (USL), Gheorghe Pecingină (PP-DD), Mihai Creţan (PAS) şi Eduard Berca (PDL) sunt candidaţii pentru primăria Târgu Jiu anunţaţi până acum de partidele politice. UNPR şi PRM nu a dat publicităţii numele candidatului.  

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: