O liberală, candidata PDL la Prigoria

Medicul Iuliana Iliescu, preşedinta organizaţiei PNL Prigoria, a trecut la PDL, partid ce o va susţine la primăria din localitate. Acesta nu vine cu mâinile goale, ci cu cei cinci consilieri, dar şi mai mulţi membri din organizaţie. Iliescu a motivat trecerea la PDL prin faptul că ea este o alternativă pentru cetăţeni şi că dacă ar fi rămas la PNL ar fi făcut contra-campanie primarului Emil Răgman pe furiş.

USL îl susţine la primăria Prigoria pe Emil Răgman, care nu mai este dorit de cetăţeni, spune Iuliana Iliescu. Aceasta a spus că dacă ar fi rămas în PNL ar fi făcut contra-campanie pe furiş. Iliescu pleacă la PDL cu alţi liberali. „A fost o decizie grea, dar am ţinut cont de părerea oamenilor şi de hotărârea celor cinci consilieri ai mei de la Prigoria. M-am hotărât să tranşez problema de la Prigoria intrând în această luptă. Cei cinci consilieri mi se vor alătura şi vom câştiga primăria Prigoria“, a declarat Iuliana Iliescu. Aceasta crede că are toate atuurile să câştige primăria. „Am electorat, credibilitate, notorietate şi un partid puternic în spate, a spus Iliescu. Medicul a mai amintit că în 2008 l-a băgat pe Răgman în turul 2. „Domnul Răgman este un primar de turul 2, am fost cu el în turul 2 în 2008, dar de această dată voi câştiga“. Liderul Dian Popescu a mărturisit că plecarea acesteia este o pierdere, dar USL merge înainte.

CADOU

Iuliana Iliescu a spus că pe 18 martie este ziua de naştere şi că şi-a făcut cadou această candidatură la primărie, din partea PDL.

SÂC-SÂC

PDL îi face sâc-sâc liderului Dian Popescu. După ce au racolat primarul din Samarineşti, Marian Ardeiu, aceştia au tot un liberal candidat la Prigoria. Pedeliştii par să se fi supărat atunci când Dian Popescu declara că cinci primari PDL vor candida din partea PNL şi stau cu ochii pe liberalii nemulţumiţi, dar cu şanse.  

BUCURIE

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, este bucuros de plecarea acesteia. „Mi-aţi dat o veste bună dacă doamna Iliescu a plecat. Demonstrează cât a iubit liberalii“, a spus Ion Călinoiu, adăugând că aceasta se duce în partidul care a tăiat pensii şi a redus salarii.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: