Berca, la discuţii cu angajatele de la Confecţia

Candidatul PDL la Primăria Municipiului Tg Jiu, Eduard Berca, a continuat întâlnirile electorale cu târgujienii şi a discutat cu femeile care-şi desfăşoară activitatea în cadrul SC Confecţia SA, dar şi cu locuitorii din zonele Griviţa, România Muncitoare şi Debarcader.

Fie că erau angajaţi sau nu, locuitorii municipiului Târgu Jiu care s-au întâlnit cu staff-ul de campanie al candidatului PDL au ridicat o singură problemă: cea a siguranţei locurilor de muncă. Nu numai tinerii sunt îngrijoraţi de perspectiva zilei de mâine şi de lipsa unui loc de muncă, ci şi părinţii acestora, conştienţi de faptul că dacă nu vor reuşi să se angajeze vor trebui să-i susţină în continuare sau să accepte plecarea lor în alt judeţ sau peste graniţe.

 „Opriţi plecarea tinerilor peste graniţe!”Acesta este mesajul pe care l-au transmis târgujienii echipei de campanie a candidatului PDL, formată în mare parte din tineri.

Realizarea de locuri de muncă prin atragerea de investitori, ridicarea unor noi parcuri industriale şi încheierea de parteneriate publice private reprezintă principalul obiectiv trecut de altfel şi în programul de campanie al candidatului PDL, Eduard Berca.

Întreaga campanie a membrilor  PDL s-a axat pe soluţiile oferite pentru rezolvarea acestei probleme destul de stringente, majoritatea dezbaterilor având ca temă de discuţie posibilităţile de creare a unor noi locuri de muncă.

Ca şi probleme curente, oamenii au reclamat modul în care s-a făcut asfaltarea pe unele străzi, canalizarea subdimensionată care duce la refularea apei în stradă, dar şi lipsa spaţiilor de joacă din anumite zone.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: