Bergodi a reziliat contractul. Cine a preluat Craiova

Universitatea Craiova s-a despărțit oficial marţi de antrenorul Cristiano Bergodi. Ulterior clubul din Bănie a anunţat numele noului antrenor, iar acesta va fi Corneliu Papură.

Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de Cristiano Bergodi. Italianul a plecat din Bănie după eșecul surprinzător cu Chindia, scor 0-1, dar din cauza unor probleme personale. Așa cum a anunțat ProSport, antrenor interimar la Craiova va fi Corneliu Papură, fostul fundaș revenind, astfel, pe banca oltenilor.

Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de Cristiano Bergodi! „În cursul zilei de ieri, Universitatea Craiova și Cristiano Bergodi au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi urăm mult succes în carieră. În perioada imediat următoare, echipa va fi condusă de Corneliu Papură, ajutat de Dragoș Bon, Gheorghe Ciurea, Florinel Luță, Robert Tufiși, Cornel Blejan și Daniel Ene”, a fost anunțul făcut de Universitatea Craiova. În stagiunea trecută, Cornel Papură a fost de două ori antrenor principal şi o dată antrenor secund, în mandatul lui Victor Piţurcă. Rămas fără antrenor după demisia lui Cristiano Bergodi, Mihai Rotaru a apelat din nou la „mantaua de vreme rea”, Papură preluând echipa şi după despărţirile de Devis Mangia şi Victor Piţurcă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: