CSM Târgu Jiu, încă şase cazuri de COVID-19 în lot

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a primit luni rezultatele celui de-al doilea test obligatoriu înainte de deplasarea la turneul de Cupa României. Încă şase jucători din lot au primit rezultate pozitive la testare, după ce iniţial un jucător fusese găsit infectat. DSP Gorj a permis însă deplasarea la turneu a celorlalţi jucători negativi.

Pentru a se putea deplasa la turneul de Cupa României de la Sibiu, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu aveau nevoie de două teste negative, cu şapte zile înainte de turneu şi cu 48 de ore înainte de primul meci. Rezultatele la prima testare au relevat o singură nouă infectare dar la al doilea test au fost îngrijorătoare.

Mai mulți jucătorii din cadrul lotului și dar şi persoane din staff-ul echipei au avut rezultat pozitiv la testare, fiind vorba de şase jucători care vor intra în izolare pentru următoarele 14 zile dar şi de un antrenor.

Cu toate acestea CSM Târgu Jiu a primit, luni seara, aviz favorabil din partea  DSP Gorj pentru a participa la meciurile din Cupa României. Astfel că echipa a plecat la Sibiu cu doar șapte jucători și antrenorul secund.

Doar o parte dintre componenții echipei antrenate de Claudiu Alionescu, care au ieșit negativ la testare, a primit acceptul să participe la competiția din Ardeal. Astfel, CSM Târgu Jiu se va prezenta la Cupa României într-o formulă restrânsă. Alexandru Berca, Camil Berculescu, Răzvan Bratoloveanu, Kevin Allen, Stefan Nikolici, Rezav Rogava și Darrien McClain sunt jucătorii care au făcut deplasarea în Ardeal pentru confruntările din Cupa României. Alexandru Gliga, antrenorul secund al grupării gorjene va fi cel care va coordona echipa la Sibiu.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: