Meci bun la Sibiu pentru CSM Târgu Jiu. Jocul de miercuri va fi televizat

CSM Târgu Jiu a plecat cu un lot decimat la turneul din Cupa României de la Sibiu. Gorjenii nu puteau emite mari pretenţii în aceste condiţii, dar totuşi au făcut faţă echipei gazdă, într-o partidă cu un ritm foarte dinamic şi cu multe reuşite spectaculoase, diferenţa de scor nefiind foarte mare.

CSM Târgu Jiu a avut şase jucători infectaţi dar şi un antrenor, înaintea meciului de debut la turneul de la Sibiu, însă a primit, luni, acordul DSP Gorj pentru a participa la meciurile din Cupa României. În aceste condiţii, echipa s-a deplasat la Sibiu cu doar șapte jucători și antrenorul secund, Claudiu Alionescu fiind nevoit să rămână în izolare.

În ultimele săptămâni mai mulţi jucători dar și membri ai staff-ului echipei, inclusiv antrenorul Claudiu Alionescu, au fost depistați pozitiv. O parte dintre jucători au revenit la antrenamente după se s-au vindecat şi au şi scăpat astfel de teste timp de trei luni. Din păcate echipa nu s-a putut prezenta cu efectivul complet la Sibiu pentru că ultima testarea a fost una nefavorabilă şi şase jucători au intrat în izolare, la fel ca şi antrenorul principal.

Chiar şi aşa echipa nu s-a prezentat rău la primul meci din Cupa României, chiar dacă a fost cu o formulă restrânsă: Berca, Berculescu, Bratoloveanu, Kevin Allen, Stefan Nikolici, Rezav Rogava și Darrien McClain. CSM Târgu Jiu a pierdut dar nu la o diferenţă majoră de scor, 111 – 89 fiind scorul întâlnirii cu CSU Sibiu.

Kevin Patrick Allen a strâns 26 de puncte, 9 recuperări şi 5 capace, Alex Berca 20 de puncte, Darrien McClain 17 puncte cu 5 pase decisive şi Camil Berculescu 10 puncte cu 6 recuperări.

Miercuri, 12 noiembrie gorjenii vor primi replica celor de la SCM Timişoara ,de la ora 16:00, meciul fiind transmis în direct pe Digi Sport 3.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: