Pustai ar da orice să reînvie Pandurii

Fost antrenor al echipei Pandurii, Cristi Pustai, şi-ar dori ca echipa din Târgu Jiu să ajungă la nivelul la care a fost în perioada de glorie.. Cu Pustai pe bancă, gorjenii au ajuns vicecampioni ai României şi au jucat în grupele Europa League în 2013.

Dunărea Călărași a câștigat, la limită, partida cu Pandurii de la Târgu Jiu și a urcat trei locuri în clasament, fiind, după rezultatele din etapa a 11-a, e poziția secundă.

Cu toate că a obţinut victoria, antrenorul actual al Dunării, Cristi Pustai, nu s-a bucurat la golurile echipei sale şi nici la finalul meciului, când a rememorat perioada de glorie petrecută la Târgu Jiu, din urmă cu de 7 ani, când lupta cu Pandurii împotriva echipelor cu nume mari din Europa.  ”Am avut cele mai mari performanțe din cariera mea cu Pandurii: am devenit vicecampioni ai României și ne-am calificat în grupele Europa League. Atunci nu exista această bijuterie de stadion (n.r.- referindu-se la noul stadion Municipal din Târgu Jiu), am avut nişte condiţii foarte grele, fiindcă jucam numai în deplasare, jucam acasă la Cluj, eram mereu pe drumuri, prin autocar și avion, ne era greu din cauza deplasărilor, dar aș da orice să mai trec prin acele momente”, a spus Pustai rememorând perioada cea mai frumoasă din cariera: “Aş vrea ca Pandurii să depășească această situaţie. De locul acesta mă leagă nişte amintiri, cred că cele mai frumoase din cariera mea. Va fi foarte greu să mai ajungă acum o echipă acolo unde noi am pătruns. A fost frumos”.

În anul 2013, Pandurii devenea vicecampioană în România şi a trecut, în tururile preliminare, de Levadia Tallinn, Hapoel Tel Aviv și Sporting Braga și s-a calificat în grupele Europa League, unde a jucat cu Fiorentina, Pacos Ferreira și Dnipro Dnipropetrovsk.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: