Medalii la box pentru fetele de la CS Pandurii

Sportivele de la CS Pandurii au participat în week-end la Campionatele Naţionale Feminine de box 2020, competiţie care a avut loc la Sala Olimpia din Bucureşti. Pugilistele pregătite de antrenorul Doru Neamţu au reuşit să urce pe podium şi să câştige patru medalii printre care şi două titluri de campioane ale României.

Boxul feminin gorjean a fost reprezentat la Campionatele Naţionale Feminine de la Bucureşti de mai multe sportive de la CS Pandurii Târgu Jiu. Pugilistele pregătite de antrenorul Doru Neamţu au avut o comportare bună la meciurile de la Bucureşti şi s-au întorc cu patru medalii, dintre care două de aur, una de argint şi una de bronz.

Carla Grancea devenit campioana României la categoria 54 kg, cadete, iar Nicoleta Niţă a câştigat aurul la plus 81 kg tineret, fiind de asemenea campioană naţională.  Cosmina Gârbiţă a câştigat medalia de argint la categoria 70 kg, junioare, iar Georgiana Lazăr s-a clasat pe locul trei şi a câştigat medalia de bronz la categoria 48 de kg, senioare. Antrenorul Doru Neamţu a mulţumit pentru colaborare antrenorului Alex Scarlat, cu care a pregătit sportivele participante la această competiţie.

La întrecerile de la Bucureşti a fost prezent şi directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, care a luat parte la Şedinţa Biroului Federal şi la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Box. Începând din acest an Prunariu face parte din Biroul Federal al FRB.

Galerie foto



Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: