Dan Ilieş a ales să continue la CSM Târgu Jiu

Şeful secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Antoniu Ilieș, va rămâne în continuare în sport şi va conduce handbalul la clubul primăriei. Ales recent consilier local, în echipa primarului Marcel Romanescu, Dan Ilieş a ales să renunţe la politică şi să continue în sport.

Dan Ilieş şi-a explicat public gestul de a alege în continuare sportul şi a lăsa politica, pe care a considerat-o o provocare în care a intrat doar pentru o scurtă perioadă. Expert sportiv la CSM Târgu Jiu, Ilieş a devenit incompatibil, după alegeri, el fiind ales consilier local pe lista primarului Romanescu. „Din păcate sunt incompatibil pentru a ocupa ambele funcții. În aceste zile am avut de luat o decizie foarte grea. Sportul e ceea ce iubesc și practic de ani de zile alături de oameni minunați: sportivi, antrenori, fani, conducători. Politica e o nouă provocare în care am intrat datorită unui om pe care îl respect, Marcel Laurențiu Romanescu, un om care a fost de la început alături de familia CSM, un om în care cred și pe care îl admir! Am întâlnit oameni deosebiți în ambele echipe și m-am implicat în ambele proiecte100%! În cele din urmă, am ales CSM Târgu Jiu, un proiect de suflet, un proiect în care m-am implicat de la început, un proiect de viitor. Promit sa fac tot ce ține de mine pentru a dezvolta sportul din județul nostru. Mulțumesc din suflet tuturor celor care mă susțin și au încredere în mine!”, a scris ilieş pe pagina personală.

Primarul Marcel Romanescu a precizat că înţelege gestul lui Ilieş şi a recunoscut că acesta a fost pus în faţa unei alegeri imposibile.

Suporterii de handbal au salutat alegerea fostului mare handbalist dar o parte dintre votanţi au avut de făcut unele reproşuri legate de această alegere, considerând că Ilieş putea fi un câştig pentru politica locală.

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: