Podiumul în Liga 3, prea puţin pentru Pandurii în 2021

Pandurii Târgu Jiu a încheiat oficial acest an pe locul trei în clasamentul seriei a 7-a a ligii 3. Chiar dacă gorjenii sunt pe podium şi în obiectiv, satisfacţia conducerii clubului nu este foarte mare, pentru că s-ar fi dorit mai mult  de la echipă.

Conducerea celor de la Pandurii nu este mulțumită cu locul trei ocupat de echipă pentru că obiectivul pentru acest sezon este promovarea în Liga 2. Directorul sportiv Camilian Floroiu a precizat că nu e o satisfacţie prea mare locul trei la final de an pentru că şi-ar fi dorit să se afle mai sus în clasament.

”Obiectivul echipei Pandurii rămâne promovarea. Clasarea pe podium la finalul anului nu ne dă așa o satisfacție foarte mare. Pentru că ne doream să fim puțin mai sus, dar atât a fost să fie. De aceea nici nu putem spune că suntem atât de bucuroși sau că am terminat așa cum ne-am dorit acest an. Dar sperăm ca anul 2022 să aducă și rezultatele pe care ni le dorim la echipă”, a spus oficialul de la Pandurii mulţumit totuşi că că echipa este în obiectiv totuşi: „Sunt bucuros pentru că am rămas acolo, în cărţile promovării. Ne vom juca şansa aşa cum am spus de fiecare dată şi am mers la fiecare meci să câştigăm. Dar am avut şi rezultate mai slabe care ne-au surprins chiar şi pe noi, la meciuri cu echipe mai slab cotate”.

Pandurii a început bine sezonul dar pe final de an a pierdut două meciuri şi a înregistrat mai multe rezultate de egalitate care duseseră echipa chiar şi pe locul 4. 

La final de an Pandurii se află pe locul trei în clasamentul seriei a 7-a, având 27 de puncte după 15 etape disputate din acest sezon.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: