Un fost pandur dorit de Rapid a semnat cu Chindia

Jucătorul târgujian dorit de giuleșteni la Rapid a semnat recent cu o altă echipă din Liga 1. Andrei Pițian a revenit de fapt la o fostă echipă, Chindia Târgoviște, formație pregătită de un fost antrenor de la Pandurii, Emil Săndoi.

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a declarat pentru fanatik.ro  că Andrei Pițian va reveni la formația târgovișteană. Gorjeanul Pițian care a fost crescut de Pandurii, unde a și debutat în prima ligă, a mai evoluat pentru Chindia Târgoviște, în perioada 2019-2021. În vară însă acesta a semnat cu FC Argeș, dar a rămas liber de contract după numai cinci luni. În ultima perioadă presa a scris că fundașul, în vârstă de 26 de ani, este dorit de Rapid.

Antrenorul târgoviștenilor s-a declarat bucuros pentru acest transfer, deoarece Andrei Pițian este un jucător pe care îl apreciază. „Pițian o să fie unul dintre transferurile noastre. El va reveni la echipă după experiența FC Argeș și mă bucur că o să-l am din nou sub comanda mea. E un jucător ok, în care eu am mare încredere. Sunt convins că o să facă o a doua parte a sezonului bună”, a declarat Emil Săndoi pentru sursa citată.

Astfel, după un sezon în care a fost indispensabil în echipa Chindiei Târgoviște și preluase chiar și banderola de căpitan, Andrei Pițian revine sub comanda lui Săndoi. Născut și crescut la Târgu Jiu, unde a și făcut junioratul, la Pandurii, Pițian are o cotă de piață de 650 de mii de euro, potrivit Transfermarkt.

În cariera sa, gorjeanul a evoluat la Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu, Apollon Limassol, FC Botoșani, Chindia Târgoviște și FC Argeș.

Vizualizări: 1,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: