Burleanu a plecat la Nisa să aducă antrenor la naţională

FRF trebuie să numească noul selecționer al naționalei României iar oficialii federaţiei caută soluţii în afara ţării. ProSport a informat marţi că Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat la Nisa pentru a negocia cu viitorul selecționer.

Cei doi oficiali ai FRF se vor întâlni cu Adrian Ursea, fostul antrenor al celor de la OGC Nice. Tehnicianul român de 54 de ani a antrenat formația de pe Coasta de Azur tot returul sezonului trecut din Ligue 1, iar anterior a ocupat poziția de asistent manager la clubul care a cucerit patru titluri în Franța.

Rămas fără angajament din vară, Ursea se pliază perfect în criteriile anunțate de președintele federației, care nu este dispus să achite clauze de reziliere, impediment ce a anulat posibilitatea ca Dan Petrescu să devină selecționer, a mai scris sursa citată.

ProSport i-a surprins pe Răzvan Burleanu și directorul tehnic al FRF Mihai Stoichiță în avionul care a decolat spre Nisa, cei doi aterizând marţi după-amiază. Adrian Ursea nu a dorit să comenteze subiectul discuțiilor cu reprezentanții federației.

Adrian Ursea are un CV foarte interesant. A fost lansat în fotbal ca jucător de către Petrolul Ploiești, iar ulterior a activat la Victoria București. În 1991, a făcut pasul în străinătate, la FC Locarno și CS Chenois din Elveția. Trei ani mai târziu s-a întors în țară pentru un sezon la Rapid București, după care a revenit în „Țara Cantoanelor”. După ce a agățat ghetele în cui, Ursea a fost asistent manager, manager interimar, director tehnic și manager de academie în cadrul mai multor cluburi, printre care Servette Geneva, Meyrin FC, Xamax și Neuchatel Xamax.

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: