De ce s-au blocat transferurile la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova nu va putea efectua nicio achiziţie în iarna aceasta până când nu se va despărţi de anumiţi jucători. Bugetul alocat pentru fondul de salarii este deja depăşit de lotul numeros pe care îl are echipa şi trebuie să se renunţe la anumiţi jucători.

Lotul lui Laurenţiu Reghecampf este extrem de stufos şi fondul de salarii este mai mare decât era prevăzut în bugetul iniţial a informat Pro Sport.În aceste condiţii, aducerea unor alţi jucători, chiar şi unii liberi de contract, este foarte puţin probabilă, dacă Universitatea nu se va debarasa de unii fotbalişti. Cu atât mai puţin probabile sunt achiziţii precum cea a lui David Miculescu, vehiculată în ultima perioadă, UTA solicitându 1 milion de euro pentru atacantul său.

Niciun jucător din actualul lot al Universităţii Craiova nu se află la final de contract în iarna aceasta, aşa că eventualele plecări depind doar de acceptul celor care vor fi chemaţi la negocieri pentru rezilierea acordurilor în vigoare. ProSport a scris că sunt mai mulţi jucători indezirabili la Universitatea, printre aceştia: Antoine Conte, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Căpăţână, Alexandru Mateiu sau Mihai Bălaşa, în timp ce Ionuţ Vînă şi Alexandru Creţu, care nu au dat satisfacţie, vor pleca numai dacă li se va găsi un angajament în Asia, ei jucând deja la două echipe din Liga I în acest sezon.

Vizualizări: 1,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: