Betonul amprentat din centrul civic Târgu Jiu, cârpit din nou

Betonul amprentat din centrul civic al municipiului Târgu Jiu este din nou cârpit de către angajații firmei care l-a realizat. Lucrarea a fost recepționată în 2014, însă în fiecare primăvară este nevoie de reparații. Autoritățile locale spun că nu este nicio problemă pentru că, odată lăcuite aceste cârpeli, nu se va cunoaște diferența de culoare și nivel.
Reprezentanții primăriei spun că zona centrală va arăta ca nouă după aplicarea stratului de lac. "Sunt reparațiile după sezonul de iarnă. Sunt reparații pe care le rezolvă constructorul pe propria cheltuială, primăria având obligația de întreținere și lăcuire ca în fiecare an. Constructorul este firma Polaris. Este vorba de perioada post garanție, care se poate întinde până pe durata de 10 ani, pentru că dacă s-au constatat că sunt probleme apărute ca și deficiențe, constructorul pe proprie cheltuială își face intervențiile", a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.
Cetățenii din Târgu Jiu se mulțumesc cu faptul că în zona centrală este curățenie. "Mie mi se pare frumos Târgu Jiul. Legat de reparații, în casă nu facem? Anul acesta se strică, la anul reparăm și tot așa. Eu sunt mulțumită, îmi place. Sunt mai multe culori, petece, dar ce să facă? Să dea tot jos ce e aici, să fie aceeaşi culoare. Trebuia să fi luat materiale în plus probabil. Nu știu, dacă avem o așa țară săracă, ne mulțumim și cu mai puțin", a spus o localnică.
În ultimii ani toate reparațiile la lucrările din zona centrală au fost făcute de societatea Polaris, în baza garanției de bună execuție.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: