Conductă de apă spartă. Târgujieni supăraţi pe primărie

Târgujienii de pe strada Calea Severinului n-au apă de câteva zile din cauză că echipele care lucrau la canalizare au spart conducta. Oamenii sunt revoltaţi pe cei de la Aparegio şi pe autorităţile locale pentru că nu au luat măsuri în vederea remedierii situaţiei. Sunt familii cu copii mici care se descurcă foarte greu şi cer ca primarul Florin Cârciumaru să vină în zonă şi atunci când sunt probleme, nu numai când “trece cu goarna după voturi”.

Oamenii se plâng că de câteva zile cară apă cu găleţile ca să nu le fie inundate casele. Asta din cauză că muncitorii care lucrează la canalizare au spart o conductă de apă, iar cei de la Aparegio nu au remediat problema. „Săptămâna trecută s-a lucrat la canalizare, au spart o conductă cu excavatorul, cu cupa, au smuls-o practic din filet. Am sunat la Aparegio, au venit echipele aici după vreo oră, au cârpit conducta cu nişte câlţi, iar apoi au plecat. A doua zi, conducta s-a spart din nou. Era sâmbătă, iar cei de la Aparegio au spus că nu au maşină de intervenţie sâmbăta. Apoi venit apoi şi au cârpit tot cu cânepă, conducta s-a spart din nou, iar acum vor să toarne asfalt în apă, în mocirlă. Aşa lucrează cei de la Primăria Târgu Jiu, iau banii îi bagă în buzunar şi nu-i interesează. Primarul vine pe aici doar în campanie, când vine cu goarna după voturi, acum nu vezi pe nimeni de la primărie prin zonă”, s-a revoltat Daniel Merfu.
Acesta spune că va primăria în judecată. „Am scos 300 de găleţi cu apă ca să nu-mi intre apa în casă. Nu ne-a ajutat nimeni cu nimic, am făcut ruptură de menisc, dar voi da primăria în judecată”, a spus Daniel Merfu. Localnicii spun că lucrarea privind canalizarea este una pur românească, lucrurile făcându-se de mântuială. „De joi e conducta spartă, avem copii, nu putem sta fără apă. Cei de la Aparegio vin cârpesc şi pleacă. Se sparGe iar şi nu se face nimic pentru a rezolva problema. Vrem să vină cei de la primărie să vadă şi să ia măsuri. Nu mai putem continua în felul ăsta”, spune Daniel Croicu.

Galerie foto


Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: