Biciclist doborât de vântul puternic

Vântul puternic de ieri a creat probleme unor gorjeni. Un bătrân din Drăguţeşti a fost la un pas de moarte după ce, din cauza vântului, s-a dezechilibrat de pe bicicletă căzând pe partea carosabilă a DN 66, şosea intens circulată. Tot din cauza vântului puternic, un pom a căzut în zona Pasarelei din Târgu Jiu, blocând circulaţia preţ de mai bine de o jumătate de oră.

Gelu Constantin din satul Iaşi, comuna Drăguţeşti, a fost una dintre victimele vântului puternic care s-a abătut ieri după-amiază asupra întregului judeţ. Bătrânul de 78 de ani s-a ales cu răni la braţe după ce, din cauza suflului vântului s-a dezechilibrat de pe bicicletă, în timp ce se deplasa pe drumul naţional ce traversează localitatea. “M-a doborât vântul. Eram pe bicicletă. Nu mă aşteptam să mi se întâmple una ca asta”, a spus Gelu Constantin.

Şansa bătrânului a fost că pe drum sunt limite de viteză, din cauză că DN 66 este în reabilitare. “Treceam cu maşina şi a căzut în faţa mea. L-am ocolit şi am oprit ca să-l ajut. Noroc că am avut timp să-l evit. S-a lovit, din păcate”, a spus Sorin Gabriel.

La Târgu Jiu, vântul a fost atât de puternic încât a reuşit să doboare un arbore în zona Pasarelei, situat lângă şoseaua ce duce spre Drăgoieni. Timp de 30 de minute s-a circulat cu dificultate în zonă, până ce pomul a fost îndepărtat de pe carosabil. 

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: