Doi fraţi au dispărut de la domiciliu

Doi fraţi de 14 şi respectiv 9 ani, semnalaţi că au plecat în mod voluntar şi până în prezent nu au mai revenit la domiciliu, în comuna Băleşti, sat Tămăşeşti, sunt căutaţi de poliţişti. 

În data de 28 august a.c., ora 23:58, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către Marian O., din com Băleşti, sat Ceauru, despre faptul că cei doi copii ai săi  MARIA GABRIELA B.O., de 14 ani şi CLAUDIU VALENTIN B.O., de 9 ani, au părăsit domiciliul, iar până în prezent nu au mai revenit.

Potrivit celor comunicate de membrii familiei, minorii au plecat în mod voluntar de la domiciliu, în data de 28 august a.c., în jurul orelor 21:00 şi nu au mai revenit până în prezent.

MARIA GABRIELA B.O. Semnalmente minoră: înălţime 1,50 metri, aproximativ 50 kg, constituţie corpolentă, păr de culoare negru vopsit, lung până la jumătatea spatelui, ochi căprui, faţă rotundă. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcata în fustă scurtă de culoare neagră, tricou de culoare albă, iar în picioare purta opincuţe de culoare albă.

CLAUDIU VALENTIN B.O. - Semnalmente minor: înălţime 1,10 metri, aproximativ 30 kg, constituţie astenică, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală, prezintă o cicatrice pe obrazul drept. La data plecării, minorul era îmbrăcat în pantaloni scurţi de culoare roşie, tricou de culoare albă, fiind încălţat cu papuci.

Persoanele care pot da relaţii despre cei doi minori sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Galerie foto


Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: