Bilanț pozitiv după Turneul 1 din Grupa F

Echipa de baschet masculin U13 a CSM Târgu Jiu a încheiat Turneul 1 din Grupa F cu două victorii și o înfrângere. Timp de două zile, Sala Voievod Litovoi din Târgu Jiu a fost gazda meciurilor în care s-au confruntat CSM Târgu Jiu, ACS Champions Buc-Cra, ACS Junior Craiova și ACS Heart Drobeta Turnu Severin. 

Turneul bun făcut de baschetbaliștii lui Toma Popescu s-a încheiat cu un bilanț pozitiv care menține echipa din Târgu Jiu în lupta pentru primele două poziții din grupă, care duc în faza superioară a competiției. 

„Tinerii baschetbaliști gorjeni au început excelent turneul, cu o victorie categorică în fața grupării ACS Champions Buc-Cra, scor 70-24. Băieții lui Toma Popescu și-au continuat parcursul bun și în meciul doi, contra ACS Drobeta Turnu Severin. A fost o partidă la discreția gorjenilor, care s-au impus la pas, scor 93-26. Ultima partidă a turneului a fost și cea mai echilibrată. La capătul unui meci foarte disputat, CSM Târgu Jiu a fost foarte aproape de a treia victorie a turneului. Gorjenii au cedat la doar o posesie, scor 55-57, în partida cu ACS Junior Craiova”, a informat clubul primăriei. 

După turneul de la Târgu Jiu, juniorii pregătiți de antrenorul Toma Popescu rămân în cărți pentru calificarea în faza superioară a competiției. 

Returul este programat pentru finalul lunii februarie. 

LOT U13 M CSM TÂRGU JIU: Tudor Crîngulescu, Flavius Lupulescu, Horia Sgondea, David Marin, Andrei Popescu, Radu Pescaru, Damian Covrig, Darius Deaconescu, Alexandru Folcuți, Boris Făiniș, Ianis Trăistaru, Octavian Bumbaru. Antrenor: Toma Dorin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 MASCULIN

EDIȚIA 2023-2024

GRUPA F / TURNEU 1

TÂRGU JIU, 10-11 FEBRUARIE, SALA VOIEVOD LITOVOI

SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 13.00

CSM TÂRGU JIU – ACS CHAMPIONS BUC-CRA 70-24

SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 20.00

CSM TÂRGU JIU – ACS CS HEART DROBETA TURNU SEVERIN 93-26

DUMINICĂ, 11 FEBRUARIE 2024, ORA 12.00

CSM TÂRGU JIU – ACS JUNIOR CRAIOVA 55-57

Galerie foto





Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: