Bilete de tratament balnear pentru luna aprilie

S-au primit biletele de tratament balnear cu data de începere a sejurului în perioada 07 – 11 aprilie 2024.

Pentru această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 72 de bilete pentru tratament balnear, numai pentru unitățile de tratament din subordinea  Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA, astfel: – 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Geoagiu, Moneasa, Olanesti, Pucioasa.  

Din cele 72 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 40 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscisă pe bilet. 

Conform Criteriilor, diagrama de alocare automată a biletelor de tratament balnear, realizată de aplicația informatică, nu poate fi modificată.

Toate biletele nevalorificate până în data de 28 martie 2024, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 01 aprilie 2024, ora 8:30, până inclusiv în momentul începerii sejurului.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: