Bilete mai ieftine la teatru

Tarifele biletelor de intrare la spectacolele Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu au fost reduse considerabil, unele chiar şi la jumătate. Elevii şi preşcolarii vor plăti de acum 10 lei, elevii IX-XII şi studenţii-15 lei, pensionarii şi şomerii-15 lei, iar adulţii-20 lei. Cine vrea să vadă o premieră va achita 30 de lei, faţă de 60 lei cum era până acum.

Iubitorii teatrului vor plăti mai puţin şi la achiziţia abonamentelor lunare, care sunt limitate la vizionarea a patru piese. Elevii şi studenţii vor scoate din buzunar 50 de lei, elevii şi studenţii vor achita doar 25 de lei, şomerii şi pensionarii - 30 de lei, iar adulţii 60 de lei. Abonamentele tip familie 1, pentru 2 persoane, vor putea fi achiziţionate la 100 de lei, tip familie 2 pentru maximum patru persoane-130 lei, tip premieră pentru o persoană-100 lei, iar tip premieră pentru două persoane-180 lei.

Noul manager Cosmin Brehuţă se aşteaptă la cel puţin 2.000 de abonamente, adică dublu faţă de stagiunea trecută. „Am redus tarifele pentru că sintagma după care mă ghidez este un acces la teatru şi liber pentru toată lumea, pentru a fi cât mai accesibil şi pentru a putea beneficia de cât mai mulţi spectatori”, a explicat Brehuţă.

Managerul a mai spus că are în plan să vină în faţa tinerilor cu spectacole inspirate din lucrările autorilor ale căror opere sunt studiate de liceeni, dar şi să aducă la Târgu Jiu regizori tineri din Gorj. „Încă aştept confirmarea unor regizori tineri, cu origini gorjeneşti, pe care sper să îi apropiem de teatru, să se întoarcă acasă pentru a putea monta şi pentru a se putea întâlni cu publicul din rândurile cărora au plecat”, a mai spus managerul teatrului târgujian.

Andrei Măjeri sau Laura Vlădoiu sunt doi dintre tinerii regizori gorjeni cu care au fost deja purtate discuţii în acest sens. Teatrul târgujian va avea de la sfârşitul aceste săptămâni şi un nou site: www.teatrulelviragodeanu.ro.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: