Lovitură pentru Universitatea Craiova. Fostul pandur dorit de Rădoi s-a accidentat

Conducerea celor de la Universitatea Craiova a încercat să dea prima lovitură importantă pe piața de mercato, după instalarea lui Mirel Rădoi. Oltenii puneau pe masă 1,5 milioane de euro pentru două transferuri dar acestea nu s-au concretizat pentru că fostul jucător de la Pandurii, Grigore Turda, s-a accidentat.

Grigore Turda (25 de ani) și Alexandru Ișfan (22 de ani), ambii de la FC Argeș, sunt doi jucători pe Mirel Rădoi îi dorea la Craiova iar conducătorii oltenilor au demarat discuțiile cu omologii piteștenilor și se părea că lucrurile erau avansate pentru finalizarea tranzacției, astfel încât ambii să poată fi trecuți pe lista UEFA pentru play-off-ul Conference League.

Potrivit unor surse apropiate digisport.ro, suma de transfer era bătută în cuie și era în valoare de 1,5 milioane de euro. Problema este că Turda s-a accidentat grav și va lipsi o lungă perioadă de pe gazon. Rămâne de văzut ce decizie vor lua acum șefii oltenilor, care îl mai pot transfera doar pe Ișfan.

Conform informațiilor Digi Sport, Turda a suferit o fractură de maleolă și va fi indisponibil în jur de trei luni. Acesta a fost, deja, supus unei intervenții chirurgicale. Accidentarea pică într-un moment cum nu se putea mai prost pentru fotbalist. Acesta se afla în atenția mai multor formații din Liga 1 și străinătate, iar clubul său, FC Argeș, cerea în schimbul său o sumă de aproximativ un milion de euro.

Grigore Turda a ajuns la FC Argeș în vara anului 2018, liber de contract, de la Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: