Un meci din etapa a 6-a a Ligii 1 se va juca la Târgu Jiu

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit şi a anunţat programul meciurilor din etapa a 6-a din Liga 1 Superliga. Formațiile oltene din Liga 1 vor juca la Târgu Jiu, acolo unde FCU Craiova va primi vizita celor de la Petrolul, și la Buzău, acolo unde Universitatea joacă cu Chindia Târgoviște.

Unul dintre meciurile din Liga 1 din etapa a șasea a Superligii este programat să se dispute pe stadionul din Târgu Jiu. FCU Craiova, echipa antrenată de Marius Croitoru va juca vineri, 19 august, de la ora 21.00, la Târgu Jiu, cu Petrolul Ploieşti. Nici echipa gazdă, FCU Craiova, nici LPF sau FRF, nu au anunțat încă oficial faptul că acest meci se va juca pe stadionul din Târgu Jiu, dar anunțul este făcut pe pagina oficială de cei de la Petrolul Ploiești. FCU Craiova are postat chiar pe site-ul oficial că acest meci se dispută la Craiova deși a omologat deja stadionul din Târgu Jiu.

De altfel discuțiile pentru ca echipa din Craiova, patronată de Adrian Mititelu, să joace meciurile de pe teren propriu din următoarele trei luni la Târgu Jiu au demarat de mai mult timp și au fost confirmate de primarul Marcel Romanescu dar nici Primăria Târgu Jiu nu a anunțat încă nimic oficial despre acest prim meci de Liga 1 pe care FCU Craiova îl joacă pe Stadionul Municipal.

Tot în această a șasea etapă a Ligii 1 Universitatea Craiova va da piept cu Chindia Târgovişte, la Buzău, duminică, 21 august, de la ora 18.30.

Liga 1 Superliga, etapa a 6-a:

Vineri, 19 august:

ora 18.00: CS Mioveni – FC Argeș

ora 21.00: FCU Craiova – Petrolul Ploiești

Sâmbătă, 20 august:

ora 21.30: Rapid – UTA Arad

Duminică, 21 august:

ora 16.00: FC Hermannstadt – CFR Cluj

ora 18.30: Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova

ora 21.30: FC Botoșani – FCSB

Luni, 22 august:

ora 17.00: Universitatea Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

ora 19.30 Farul Constanța – FC Voluntari

Galerie foto



Vizualizări: 8,805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: