Bilete pentru meciurile României cu Finlanda și Muntenegru din Liga Națiunilor

În luna iunie naționala României debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor. După două jocuri în deplasare, în Muntenegru (sâmbătă, 4 iunie, ora 21:45, Podgorica) și în Bosnia și Herțegovina (marți, 7 iunie, ora 21:45, Zenica), tricolorii pregătiți de Edward Iordănescu revin în țară pentru două jocuri, la București.

Sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul  Giulești se va juca meciul România – Finlanda iar marți, 14 iunie, ora 21:45, se dispută pe acelaşi stadion meciul  România – Muntenegru.

Prețul biletelor variază între 45 RON (peluze) și 80 RON (tribună) iar pachete pentru ambele jocuri: au 10% reducere, după cum a informat site-ul oficial al FRF.

Până pe 7 iunie, fanii pot opta online pentru pachetul ce include acces la ambele jocuri de pe teren propriu din iunie. În acest caz beneficiază de o reducere de 10%, prețul fiind de 81 RON la peluze, în loc de 90, și 144 RON la tribună, în loc de 160.  În cazul achiziționării pachetelor, biletul folosit la meciul cu Finlanda (11 iunie) va fi valabil și pentru acces la partida cu Muntenegru (14 iunie).

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate, a mai informat FRF.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: