Primul jucător plecat deja de la Universitatea Craiova

Prima plecare de la Universitatea Craiova este cea a lui Lyes Houri. Favoritul lui Laurențiu Reghecampf a părăsit clubul înaintea barajului pentru cupele europene!

Universitatea Craiova și-a ratat toate obiectivele din sezonul 2021 – 2022, iar Mihai Rotaru a luat o măsură dură. Conform unor surse autorizate din cadrul clubului, Lyes Houri a primit acceptul să plece mai devreme de la Universitatea Craiova, chiar dacă mai avea contract cu oltenii până la finalul lunii iunie, deoarece mijlocașul nu era disponibil până în luna septembrie. ProSport a anunţat că a avut deja loc prima plecare de la Universitatea Craiova, chiar dacă oltenii mai au de disputat două meciuri în sezonul actual. Conform  sursei citate Mihai Rotaru a decis să nu activeze clauza de cumpărare a lui Lyes Houri.

Interesant este faptul că oficialii formației din Bănie i-ar fi transmis francezului că ar putea să îl transfere definitiv, dar numai în contextul în care nu vor mai achita clauza de 600.000 de euro.

Lyes Houri s-a accidentat grav în pauza competițională din iarnă și a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente la piciorul drept. Chiar dacă francezul se afla într-o formă excelentă înainte de accidentare și era unul dintre favoriții lui Laurențiu Reghecampf, Mihai Rotaru nu a stat pe gânduri și i-a transmis fotbalistului că nu se mai află în planurile de viitor ale echipei.

Ultimul meci al lui Lyes Houri în tricoul Universității Craiova a avut loc pe 2 decembrie 2021, atunci când francezul a fost integralist în meciul câștigat de olteni cu Filiași, scor 3-0, în Cupa României.

Vizualizări: 2,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: