Scoruri de maidan în meciurile de play-off din Liga 4 Gorj

Prima etapă din play-off de la Liga 4 Gorj a fost una cu diferenţe mari de scor, deşi s-au confruntat echipe de valori apropiate. Acest sezon este primul din campionatul judeţean în care se foloseşte acest sistem de stabilire a campioanei, dat fiind numărul mic de echipe înscrise în Liga 4.

Cele mai bune echipe de la judeţ au început lupta pentru titlu şi barajul de promovare în Liga 3. Fiind un sezon de criză în campionatul judeţean, cu puţine echipe înscrise la start, din cauza pandemiei care genera pentru cluburi costuri mult prea mari, sau, oricum greu de susţinut în condiţiile date, AJF a luat decizia de a implementa acest play-off pentru a da mai multe jocuri echipelor care vor să lupte pentru titlu.

Play-off-ul Ligii 4 Gorj a debutat cu două rezultate oarecum previzibile, nu neapărat prin proporţiile scorurilor, ci mai ales în ceea ce priveşte învingătoarele. Liderul CSO Turceni a învins, aşa cum era de aşteptat, în meciul cu Jiul Rovinari, o echipă care a ţinut aproape de lider aproape întregul sezon regulat. Din acest motiv a surprins scorul de 4-0 cu care liderul din Liga 4 s-a impus, golurile fiind marcate de Unguru, Goşa de două ori și Mohora. Şi în cel de-al doilea meci al etapei s-a înregistrat un scor asemănător, 5-1 pentru Petrolul Bustuchin în meciul cu Internaţional Băleşti, petroliştii fiind acum pe locul doi, cu 39 de puncte, dar la mare distanţă de echipa din Turceni care are un avans substanţial, având 47 de puncte. Internaţional Băleşti a rămas cu cele 37 de puncte şi este pe locul trei iar Jiul Rovinari ocupă ultimul loc al clasamentului în patru din acest play-off. 

Rezultate Liga 4, Etapa 1 Play-off

CSO Turceni - Jiul Rovinari 4 – 0

Internațional Bălești - Petrolul Bustuchin 1 – 5

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: