Bîrcă: Merg la PNL dacă mi se face o ofertă serioasă

Ion Bârcă îşi doreşte să fie membru PNL. Acesta spune că şi-ar urma liderii în Partidul Naţional Liberal dacă i se va face o ofertă serioasă. Bârcă a vorbit despre planurile pe care le are în plan politic, după ce a fost exclus din PDL.  

Reporter: Care mai este situaţia dumneavoastră din punct de vedere politic?

Ion Bârcă: Deocamdată eu am o decizie prin care am fost exclus, am fost la şedinţă şi mi-am precizat şi situaţia cu domnul Marian Marinescu, pentru că nu rămânea aşa fără să nu spun domne care e poziţia mea şi de ce s-a întâmplat. Odată mă pui preşedinte interimar, pe urmă mă dai afară, naibi ştie cum a fost.

Rep.: Există posibilitatea ca decizia de excludere a dvs. din PDL să fie anulată?

I.B.: Nu ştiu. Păi acel BPJ care a votat să mă dea afară, cum pot să revină? Atunci care e calitatea ta ca şi membru în Consiliul de coordonare al judeţului Gorj? O dată spui că-l dai afară şi o dată spui îl iau îndărăt? Acei oameni care sunt acum la conducerea PDL au fost şi până acum. Eu, până la ultima, le urez succes noii conduceri. Am înţeles că va fi domnul Dan Vâlceanu, îi urez succes şi îi mai spun un singur lucru, să scoată răimea aia din el că n-are voie, un băiat tânăr ca el n-are voie să vorbească, să zică „îi voi toca mărunt”. Nu se face aşa ceva, alea sunt gândiri ale oamenilor ălora care s-a făcut revoluţie pentru ei, gândiri comuniste.

Rep.: Aţi mai vrea să reveniţi în PDL?

I.B.: Ştiţi ceva, o să stau, să-mi văd de treaba mea, am de muncă extraordinar de mult la primărie, îmi fac treaba mea şi după aceea vom vedea. Mai mulţi prieteni am acum în altă parte decât la PDL, pentru că politica asta se face şi prin ce eşti atras, cu cine stai la masă, cum stai la masă, ce politică face spre exemplu primarul Filip, care e un primar de nota zece, ce politică face domnul Marcel Romanescu, ce politică face domnul Cupă, domnul Cosmin Popescu, cam aşa stau lucrurile. Fiecare se duce după lideri.

Rep.: Aţi primit oferte de la alte partide care să vă atragă?

I.B.: Nu. N-am primit nicio ofertă. Nu cred că sunt interesaţi nici PSD, nici PNL, de o comună ca Turburea. Până la urmă, chiar dacă sunt interesaţi de comună, poate nu sunt interesaţi de mine, eu sunt şi o persoană vocală, care spun lucrurilor pe nume.

Rep.: Spuneaţi că vă urmaţi liderii, asta înseamnă că vreţi să mergeţi la PNL?

I.B.: Da. Iau în calcul şi chestia aceasta. Când este un lider acolo sus, te iei după acei lideri. Eu sunt aproape de Cosmin Popescu, lângă Marcel Romanescu, domnul Filip, domnul Cupă, sunt oameni care eu îi ştiu. Dacă mi s-ar face o ofertă serioasă, aş accepta fără nicio problemă.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: