Black Friday: Până la 90% reducere la zeci de mii de piese de mobilier

Vivre, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa de Est, anunță un weekend cu reduceri de până la 90% la toate categoriile de produse cu ocazia evenimentului Black Friday. Campania va fi disponibilă pe site începând cu seara de joi, 14 noiembrie, și se va încheia luni la prânz, pe data de 18 noiembrie. Evenimentul cu cele mai mari reduceri din an se va desfășura simultan în toate cele 9 țări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Oferta de Black Friday se aplică la toate categoriile de produse disponibile pe Vivre.ro. Reduceri substanțiale se vor remarca pe segmentul de mobilier (canapele și fotolii, dulapuri și comode, paturi, scaune și mese), lifestyle (genți, bijuterii, ceasuri, haine și încălțăminte), și textile (lenjerii de pat, cuverturi și covoare). Retailerul estimează un total de comenzi în valoare de peste 5 milioane de euro pentru aceste zile. Estimarea se bazează pe vânzări anticipate cu 50% mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut. Valoarea totală a stocului de produse achiziționat ajunge la 10 milioane de euro.

“Perioada de livrare și calitatea produselor vândute pe Vivre.ro sunt elemente esențiale ale experienței oferite clienților noștri. De Black Friday mizăm atât pe stocul propriu, cât și pe stocul furnizorilor pentru a susține volumul vânzărilor. În ceea ce privește onorarea comenzilor cu produse din stocul propriu, facem tot posibilul pentru a menține termenul de livrare între 1 și 15 zile. Restul comenzilor vor fi livrate în săptămânile ce urmează, în funcție de țara de proveniență a produselor. În acest sens, am încheiat parteneriate strategice cu peste 19 companii internaționale de curierat.”, a declarat Ciprian Sîrbu, Director Logistică la Vivre.

În cadrul campaniei de Black Friday, zeci de mii de produse vor fi disponibile pe Vivre.ro la prețuri promoționale precum: canapele de la 599 lei, decorațiuni pentru casă de la 39 lei, accesorii de bucătărie și dining de la 39 lei, corpuri de iluminat de la 69 lei, covoare de la 99 lei, lenjerii de pat din bumbac de la 69 lei, cosmetice de la 29 lei, dar și seturi de baie de la 69 lei.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: