"Blind date", la Biblioteca Județeană

Momente inedite pentru zeci de școlari din Târgu Jiu. Au participat la Nocturna Bibliotecilor, eveniment organizat de Biblioteca Județeană "Christian Tell", unde lectura și jocurile creative n-au contenit. 

"Elevii de la Școala Gimnazială "Constantin Săvoiu" Târgu Jiu, din clasele a V-a E și a V-a B, îndrumați de doamnele profesor Pașek Ionela Maria, Cristina Novac și Andrei Mirabela, au adoptat o nouă abordare creativă pornind împreună cu copiii într-o călătorie imginară, "Hoinar prin Univers". Echipele au confecționat Sistemul Solar printr-un altelier vesel, folosind creativitatea și imaginația. Și pentru că importanța cărților este foarte mare, iar beneficiile ne însoțesc pe tot parcursul vieții, ne-am întors la lectură prin activitatea "Blind Date".

Această activitate a presupus ca fiecare participant să descopere o carte preferată adusă de un alt membru al echipei, fără a cunoaște prea multe detalii despre ea, la început. Totul a culminat cu veselia și bucuria celor mici, vizibile pe chipul lor", a transmis instituția.

Galerie foto




Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: