Blocat în scaunul cu rotile, pe rampa Prefecturii

Situaţie incredibilă ieri dimineaţă în faţa Prefecturii Gorj! Un bărbat din Târgu Jiu, în scaun cu rotile, a stat în faţa instituţiei aproape jumătate de oră deoarece rampa destinată acestuia era blocată de un autoturism. Omul a stat acolo până a venit şoferul nepăsător şi şi-a luat maşina.

Neluţu Trandafir, cunoscut opinie publice prin intervenţiile sale la emisiunile de muzică populară, s-a dus la Prefectură să-şi rezolve o problemă personală. Problema i-a fost rezolvată rapid, dar la ieşire a găsit una şi mai mare. Rampa destinată persoanelor cu handicap era blocată de o maşină parcată la voia întâmplării. A aşteptat aproape jumătate de oră în scaunul cu rotile. Mai mulţi trecători au încercat să-l ajute să iasă de acolo, însă nu au reuşit. După zeci de minute de aşteptare a venit în sfârşit şi proprietarul autoturismului, care nu a avut prea multe de spus. “Nu am avut cum să plec de acolo pentru că maşina era în aşa fel pusă încât nu am avut pe unde să ies. Au încercat câteva persoane să mă ajute, dar nu s-a putut. Nu ştiam a cui e maşina, avea numere străine şi nu ştia nimeni a cui e. când a venit mi-a zis că e angajat al Prefecturii şi nu are unde să parcheze că alţii i-au luat locul de parcare”, a declarat acesta dezamăgit de indiferenţa oamenilor faţă de persoanele cu handicap.

Ghinion după ghinion

Ghinionul bărbatului nu s-a sfârşit. Când a pornit maşina să plece, şoferul nu s-a asigurat să vadă dacă este vreun obstacol şi era cât pe ce să treacă peste picioarele omului aflat în cărucior. Norocul său a fost că portarul de la Prefectură a tras căruciorul de sub maşină. “Omul şi-a cerut scuze la mine că m-a blocat atâta timp. A lăsat geamul jos să-şi mai ceară o dată scuze, iar atunci am putut să-i spun că am picioarele prinse sub maşină. Am avut noroc şi în gardianul de la Prefectură, care a tras căruciorul. Aşa se întâmplă de fiecare dată. Nimeni nu ne acordă importanţă şi tot timpul avem de suferit. Chiar şi atunci când vine vorba să parcăm maşinile pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Tot timpul sunt ocupate şi îndeosebi de oameni cu funcţii care nu ţin cont de nimic”, susţine Trandafir.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: